Max Verstappen sætter ny rekord

Af: Nicolai Busekist

|

31/10/2022 08:05

Mest læste i dag

Max Verstappen har været i en klasse for sig i denne sæson. Og det viste han igen søndag aften dansk tid, hvor han vandt i Mexicos Grand Prix.

Allerede inden løbet blev sat i gang i Mexico, var Verstappen blevet kåret som verdensmester. Alligevel havde han en stålsat vilje til at vinde løbet.

Det har nu medført, at han er oppe på 14 sejre i denne sæson. Det betyder, at han har sat ny rekord, da det er flere end nogen anden kører i én sæson.

Med til historien hører det dog, at det er blevet en kende lettere at opnå dette, da løbskalenderen er blevet udvidet en del i forhold til tidligere.

Andenpladsen blev indtaget af rivalen Lewis Hamilton, der har haft en svær sæson. Herefter var Verstappens holdkammerat, Sergio Perez, næste mand til at passere målstregen.

For danske Kevin Magnussen gik det dog ikke helt så godt. Han måtte nemlig nøjes med en 17. plads, mens holdkammeraten Mick Schumacher sluttede på en 16. plads.

Verstappen havde sikret sig sin pole position, hvorfor han lå i front fra start. Han blev dog presset bagfra af Lewis Hamilton.

Til trods for det store pres fra briten, var hollænderen i stand til at holde fast i sin førsteplads. Først da han kørte i pit på 26. omgang, gav han afkald på sin førstepladsen.

Pladsen fik han dog hurtigt vundet tilbage, og han øgede herefter føringen frem mod afslutningen, hvorfor der aldrig være en reel spændingsfyldt kamp om førstepladsen i løbet.