Max Verstappen vælter sig i millioner: Så meget tjener han

Af: Emil Martesen

|

18/08/2023 13:21

Mest læste i dag

Max Verstappen kommer ikke til at kæmpe med at få enderne til at hænge sammen.

Mens Max Verstappen fortsætter med at dominere i Formel 1-feltet, er hans økonomiske succes også blevet et varmt samtaleemne.

Den unge Red Bull-kører, som er på vej til at vinde sin tredje lige Formel 1 Drivers’ Championship, har ikke kun vist sin overlegenhed på banen, men også på bankkontoen.

Det skriver express.

Den hollandske kører er nu den højest betalte kører i F1, efter at han har sikret sig en garanteret årsløn på omkring £43m.

Men det stopper ikke her.

Det er nemlig ikke kun hans grundløn, der imponerer. Takket være hans konstante præstationer på banen, har han også tjent betydelige bonusser. Hans første mesterskab i 2021 tilføjede ekstra £12m til hans konto.

Men det er ikke kun Max Verstappens personlige indkomst, der er værd at bemærke.

Red Bull-teamet, drevet af hans succes, står til at tjene 14% af den samlede præmiepulje på £706m for 2023-sæsonen.

Med flere Constructors’ Championships under deres bælte vil de også modtage en større bonus.

Og mens Max Verstappen og Red Bull fejrer deres succes, har Lewis Hamilton, en syvfoldig verdensmester, udtalt, at det i øjeblikket er umuligt at slå Red Bull.

Lewis Hamilton, der ikke har vundet et løb siden 2021 Saudi Arabian Grand Prix, anerkender Red Bulls overlegenhed og håber på en fremtidig genoplivning af hans team.

Denne historie fremhæver ikke kun Verstappens sportslige dominans men også den økonomiske indflydelse, han og hans team har opnået i Formel 1-verdenen.