McLaren har bandlyst Nico Rosberg

Af: Nicolai Busekist

|

30/07/2023 06:48

Mest læste i dag

McLaren har bandlyst tidligere Formel 1-kører Nico Rosberg fra deres garage ved Belgiens Grand Prix.

McLaren har 'forbudt' Nico Rosberg at tage selfies foran deres garage ved Belgiens Grand Prix.

Tidligere Formel 1-verdensmester Nico Rosberg har været fast inventar i paddocken de seneste sæsoner. Han fungerer som ekspert hos Sky Sports, og interviewer derfor jævnligt kørere, teamchefer mv.

Men han kommer ikke til at nærme sig McLarens garage. Det har det britiske hold sørget for.

Under Ungarns Grand Prix delte Rosberg en selfie foran Max Verstappens Red Bull-garage og Lewis Hamiltons Mercedes-garage. Kort tid efter havde det negative konsekvenser for dem begge.

Verstappen havde vundet hver eneste pole-position i to måneder, men den stime blev der sat en stopper for, efter Rosberg delte sin selfie.

Hamilton vandt ganske vist pole-position, men han fik en forfærdelige start på løbet og tabte tre pladser på første omgang. Det skete også efter, at Rosberg havde vist støtte til sin tidligere holdkammerat.

Dette har nu resulteret i, at McLaren ikke tør at løbe nogen chancer. Derfor har de ganske enkelt bedt Rosberg om at holde sig væk fra Lando Norris' og Oscar Piastris garager.

Det afslører de på sociale medier, hvor de har delt et billede af et hjemmelavet skilt, som de har placeret foran deres garage. På dette skilt har de skrevet: 'Ingen Rosberg-selfies'.

Under teksten har de placeret et billede af Rosberg med en cirkel og streg gennem det. Derfor bør Rosberg ikke være i tvivl om, at han ikke er velkommen.