Mercedes på vej med store ændringer

16/03/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Mason/Getty Images

Mest læste i dag

Mercedes' start på Formel 1-sæsonen har ikke været, som de havde forventet, og derfor har de besluttet at sætte en helt anden kurs.

Mercedes gør sig tanker om at foretage 'markante ændringer' på deres W14-racer, efter blot et enkelt løb i denne sæson, hvor resultaterne ikke var, som forventet.

Lewis Hamilton og George Russell sluttede på hhv. en 5. og 7. plads i det første løb i Bahrain. Efter løbet forklarede Hamilton, at han allerede havde forklaret, hvad bilen manglede, men at det blev ignoreret af holdet.

Teamchef Toto Wolff har indrømmet, at der er brug for ændringer, hvis de skal kunne følge med Red Bull og Ferrari i denne sæson.

Mercedes' ledende ingeniør Andrew Shovlin har nu bekræftet, at der vil være 'synlige' ændringer på W14-raceren i det kommende løb i kalenderen.

"På grund af afstanden til fronten, vil vi selvfølgelig se på større afgange og markante ændringer. Men disse ændringer tager tid at ændre til en hurtigere løsning i vindtunnellen - det kan du ikke gøre over natten," sagde han til Formula1.com.

"Tydeligvis har vi noget, der ikke er på det rette sted, som vi skal arbejde på, men den anden ting er afstanden til fronten. Den rå hastighed i bilen er ikke god nok."

"Selvfølgelig ser vi på, hvor vi kan forbedre bilen. Vi ser på muligheder for at udvikle og du vil se synlige ændringer på bilen i de kommende løb."

"Vi arbejder meget hårdt i øjeblikket på at finde ud af, hvad vi kan gøre i nærmeste fremtid og i den kommende tid, for at bringe os i en bedre position."

I Bahrain sluttede Hamilton hele 50,9 sekunder efter verdensmester Max Verstappen, hvilket har ført til massive spekulationer om, hvorvidt den britiske stjerne ønsker at fortsætte hos Mercedes.