Mick Schumacher med rørende hyldest til far

18/02/2023 08:39

|

Nicolai Busekist

Foto: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Mest læste i dag

Mick Schumacher hyldede sin far, Michael Schumacher, på rørende vis, da han deltog i præsentationen af Mercedes' bil til den kommende sæson i Formel 1.

Onsdag fremviste Mercedes for første gang deres bil til den kommende 2023-sæson i Formel 1.

I denne forbindelse valgte Mick Schumacher at hylde sin far, hvilket han gjorde ved at bære den samme hjelm, som hans far, den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher.

Den nye hjelm var prydet med sorte stjerner på toppen samt et stort Mercedes-logo i midten.

Mick har også poseret til en række nye billeder, hvor han viser den nye hjelm frem, hvorfor det hele ikke endte med at handle om den nye bil, der blev præsenteret af Mercedes.

Foto: Mercedes F1

Den nye W14 fra Mercedes byder på flere ændringer, hvilket blandt andet gør sig gældende for udseende, hvor det anerkendte hold har valgt at holde sig til de sorte nuancer.

Michael Schumacher, der i dag er 54 år gammel, kørte for Mercedes i den sidste del af sin karriere, og var en del af holdet fra 2010 til 2012.

Og nu har hans søn også fået mulighed for at være en del af holdet, da han er blevet tilknyttet som reservekører, efter at have fået ophævet sin kontrakt med Haas.

Det betyder naturligvis, at han skal stå klar, hvis enten Lewis Hamilton eller George Russell af den ene eller anden grund ikke vil være i stand til at køre et løb.