Mick Schumacher med rørende hyldest til far

Af: Nicolai Busekist

|

24/06/2023 16:13

Mest læste i dag

Mick Schumacher, der er søn af legenden Michael Schumacher, kan inden længe hylde sin far på en helt særlig måde. 

Dette års udgave af Goodwood Festival of Speed bliver ikke helt, som det plejer at være. 

Det skyldes, at Mick Schumacher skal køre i sin fars gamle Formel 1-bil. Det er med til at gøre det til noget endnu mere specielt, da det også er første gang, han deltager i Goodwood Festival of Speed. 

Det populære arrangement, der har været afholdt i mange år, bliver afholdt i den engelske by Sussex i juli. 

Konkret kommer han til at skulle køre i en Mercedes W02, som hans far sad bag rattet i tilbage i 2011. Det skriver det britiske medie The Sun. 

"Det bliver spektakulært at køre i min fars bil, selvom det kun er en kort køretur. Bare det at opleve denne generation af biler, bliver stort. At vide, at han kørte denne bil, gør det ekstra specielt, og der vil være mange følelser indblandet," sagde Mick Schumacher 

"Det vil være første gang, at jeg sidder bag rattet i en Mercedes, som han kørte. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at have et stort smil på læben," siger Mick Schumacher. 

Den 24-årige Mick Schumacher har før kørt Formel 1, men forud for denne sæson blev han afløst af Nico Hülkenberg hos Haas. I dag er han ansat som reservekører for Mercedes. 

Hans far har ikke vist sig offentligt siden 2013. Han var han ude for en voldsom skiulykke, der sendte ham i koma. Det har medført, at han er blevet opreret flere gange. 

Han er siden kommet hjem, men det er kun de nærmeste, der får lov til at besøge ham.