Nico Hülkenberg har domineret Kevin Magnussen: Dette kan det betyde for danskeren

Af: Emil Martesen

|

22/08/2023 13:00

Mest læste i dag

Det kan eftersigende få konsekvenser for den evigt populære Kevin Magnussen.

Nico Hülkenbergs triumferende tilbagekomst til Formel 1 har været et varmt samtaleemne, især i forhold til holdkammeraten Kevin Magnussens præstationer.

Den 35-årige Nico Hülkenberg har nemlig efterladt hele F1-verdenen i chok i kølvandet på hans fantastiske præstationer efter en treårig pause.

Og snakken er sidenhen faldet på hvor meget bedre han har været end Haas-teamkammeraten Magnussen.

Den tidligere F1-kører, Marc Surer, har nu delt en række ærlige ord om situationen, hvor han ikke lægger skjul på, at han trækker paralleller mellem Kevin Magnussens tidligere indflydelse på Mick Schumachers karriere og nu Nico Hülkenbergs nuværende indvirkning på Kevin Magnussens.

Marc Surer udtrykte overraskelse over forskellen mellem de to Haas-kørere, især med henblik på kvalifikationsrunderne, hvor Nico Hülkenberg har gjort god figur.

Det fortalte han til formel1.de ifølge grandpx.

Han delte dog også roser ud til danskeren, hvor han anerkendte Kevin Magnussens færdigheder, men antydede, at der manglede noget særligt i hans kørsel.

Og netop det særlige kan få konsekvenser for den danske racerkører, der bestemt ikke kan vide sig sikker på et sæde hos Haas i fremtiden.

Derimod ser det ud til, at den tyske racerkører kan ånde lettet op, med hans fantastiske præstationer på trods af, at bilen bestemt ikke har været at skrive hjem om.