Nu er der styr på Lewis Hamiltons fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

12/02/2022 09:54

Mest læste i dag

Det skulle angiveligt være officielt på plads, at stjernen fortsætter i Formel 1 i denne sæson.

Lewis Hamilton skulle nu officielt have besluttet sig for at køre for Mercedes i denne sæson. Det sker efter en turbulent tid, hvor det blev rygtet, at Lewis Hamilton ville stoppe i Formel 1.

Ifølge Mirror har Mercedes specifikt meddelt, at det er George Russell og Lewis Hamilton, der kommer til at køre for dem i denne sæson.

Begge kørere vil også være til stede, når Mercedes' nye bil bliver præsenteret den 18. februar. Her vil de også stille op til interview sammen med holdchefen Toto Wolff. 

Det betyder også, at der ikke vil blive pillet ved Max Verstappens første verdensmesterskab, der satte hele cirkusset omkring Hamilton i gang.

Nu kan Lewis Hamilton se frem til at kæmpe om sit ottende verdensmesterskab mod rivalen Max Verstappen, der tog mesterskabet for næsen af ham i Abu Dhabi. 

Her indsatte løbschefen Michael Masi en kontroversiel safety car, der endte med at snyde Hamilton.

Undersøgelsen af løbet i Abu Dhabi er endnu ikke færdiggjort. Derfor vides det endnu ikke hvad der kommer til at ske med Michael Masi, der gerne ses fyret af Mercedes-teamet.

Med Hamilton tilbage, kan resten af feltet ånde lettet op, da Mercedes ikke skal hente en ny kører, som de måske ville gafle hos et af holdene lige inden sæsonstart.