Officielt: Her er Kevin Magnussens nye holdkammerat

Af: Nicolai Busekist

|

17/11/2022 07:54

Mest læste i dag

Kevin Magnussen får ny holdkammerat i 2023-sæsonen. Tyske Mick Schumacher er blevet fyret, og er blevet afløst med en landsmand.

Efter to sæsoner har Formel 1-holdet Haas besluttet at sige farvel til den 23-årige Mick Schumacher, der er søn af legenden Michael Schumacher.

Det betyder, at danske Kevin Magnussen får en ny holdkammerat til 2023-sæsonen. Og det er ingen ringere end 35-årige Nico Hülkenberg, der overtager Haas' andet sæde.

Det bekræfter Haas F1 Team i en pressemeddelelse.

Hülkenberg har ikke haft et sæde i Formel 1 i de seneste tre sæsoner, da han i 2019 blev vraget af Renault til fordel for Esteban Ocon.

To gange var han dog en del af feltet i 2020, hvor han vikarierede for Racing Point. I begge tilfælde lykkedes det den erfarne tysker at score point.

I denne sæson var han også en tur på banen, da han var vikar for Sebastian Vettel hos Aston Martin, der måtte melde fra til to løb på grund af corona.

Til trods for den lange pause, lykkedes det Hülkenberg at køre op med Lance Stroll. Og præstationer som dette har medført, at teamchef Günther Steiner er blevet overbevist om at vælge tyskeren.

Hans første periode i Formel 1 strækkede sig fra 2010 til 2019. I dennne periode stillede han til start ved 184 grandprixer.

Selvom han flere gange har bevist, at han har en dygtig racerkører, er han indehavere af en trist rekord. Han er nemlig den kører i Formel 1's historie, der har kørt flest løb uden et eneste podie.