Red Bull-boss stikker til rivalerne: De har underpræsteret

Af: Nicolai Busekist

|

10/05/2023 11:58

Mest læste i dag

Red Bull-boss Christian Horner har sendt en stikpille i retning af rivalerne fra Mercedes og Ferrari, da han mener, at de har underpræsteret.

Christian Horner, der er teamchef hos Red Bull, mener ikke, at det er dem, der har overpræsteret. Derimod mener han, at deres klare dominans i denne sæson skyldes, at rivalerne ikke har formået at udvikle sig.

Dermed sender han også en stikpille i retning af Mercedes og Ferrari, der har haft svært ved at få tingene til at spille i denne sæson.

 "Vi føler, at vi har taget et godt skridt sammenlignet med vores tidligere bil. Men det er et skridt, vi havde forventet at tage. Det føles mere som om, at de andre har tabt terræn," siger Horner ifølge AFP.

Søndag vandt Max Verstappen i Miamis Grand Prix, hvilket var tredje sejr i denne sæson. De to andre løb er blevet vundet af Sergio Perez, hvorfor alle fem løb er blevet vundet af Red Bull.

"Det har overrasket os, at de andre har underpræsteret, sammenlignet med hvor de var sidste år," lyder det også fra Horner.

Han siger også, at han er sikker på, at det bliver ændret, at der kommer til at være forbedringer at se hos rivalerne, når de ankommer til Imola i slutningen af denne måned.

Verstappen befinder sig helt i front i stillingen med i alt 119 point. Hans holdkammerat Sergio Perez indtager andenpladsen med 105 point.

På tredjepladsen befinder den rutinerede Fernando Alonso sig, der i denne sæson kører for Aston Martin. Han har formået at skrabe 75 point sammen.s