Russell langer ud efter Verstappen: En smule ynkeligt

Af: Nicolai Busekist

|

06/05/2023 10:17

Mest læste i dag

George Russell har langet ud efter Max Verstappen, efter den hollandske stjernes reaktion efter deres sammenstød i Baku.

Max Verstappen var rasende efter sprintløbet i Aserbajdsjan, hvor han havde et sammenstød med George Russell, hvilket fik ham til at kalde ham for et 'p**fjæs' efter løbet.

Nu har Russell valgt at tage til genmæle, hvilket sker forud for et løbet i Miami, hvor han sagde, at det hele var en smule ynkeligt.

"Det hele var en lille smule ynkeligt," sagde han ifølge The Sun forud for løbsweekenden i Miami.

"Jeg mener, at noget, man lærer som barn er, at hvis man giver, skal man også være villig til at tage imod."

"Han har haft sin andel af sådanne bevægelser og at være hård at køre mod, så det er lidt underligt at se, hvordan han reagerede, da han sandsynligvis fik noget tilbage fra samme skuffe."

Han gjorde det også klart, at han ikke har mere at sige om sagen, da han mener, at det blot var spændende kørsel fra hans side.

"Fra min side er der ikke rigtigt mere at sige. Jeg syntes, at det var godt og spændende kørt, og det var det eneste, der skete den weekend," lød det fra ham.

"Vi er begge kørere, vi har begge været i sporten i lang tid nu, og vi har masser af erfaring. "Vi tager en snak, alt er fint, og kommer videre. Og jeg tror, vi vil grine af det en dag."

Der har været delte meninger om sammenstødet mellem Russell og Verstappen, men i sidste ende havde det ikke den store indflydelse på løbet.

Nogle mener, at Russell burde have set, at der ikke var plads nok, mens andre mener, at Verstappen skulle have givet mere plads til den britiske kører.