Russell slår fast: De får ingen problemer med at vinde i år

07/03/2023 12:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

George Russell er ikke i tvivl om, hvem der vinder Formel 1-mesterskabet i år. Tværtimod er han sikker på, at det igen bliver vundet af Red Bull.

Til trods for, at der kun er blevet kørt ét grandprix i denne Formel 1-sæson, er George Russell ikke i tvivl om, hvem der vinder VM. Han er nemlig sikker på, at det bliver Red Bull.

Søndag blev Russell nr. 7 ved første løb i denne sæson, som blev kørt i Bahrain. Efterfølgende gjorde han det klart, at han mener, at Red Bull er stærkere end alle andre hold.

Det illustrerede holdet også på fornem vis, da de sikrede sig både 1. og 2. pladsen, der blev vundet af hhv. Max Verstappen og Sergio Perez.

"Dette mesterskab er skræddersyet til dem. Jeg tror ikke, at der er nogen, der kommer til at kæmpe med dem om det i år. De bør vinde hvert eneste løb, med den ydeevne de har," sagde Russell ifølge BBC.

"De har det nemt i øjeblikket, og de kan gøre, hvad de vil," fortsatte han.

Russell påpegede, at han mener, at Ferrari godt kan følge med i kvalifikationen, men når det kommer til selve løbsdagen, er Red Bull langt foran de øvrige hold i feltet.