Schumachers F1-karriere i fare: Han kan tage over

Af: Nicolai Busekist

|

09/09/2022 11:18

Mest læste i dag

Mick Schumachers karriere i Formel 1 er i fare. Han kan nemlig blive skiftet ud i den kommende sæson.

Den 23-årige Mick Schumacher, der er søn af den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher, risikerer at miste sit sæde hos Haas i næste sæson.

Han har snart kørt to sæsoner for det amerikanske hold, og det kan potentielt blive hans sidste, hvis ikke han formår at imponere Günter Steiner og co. Det skriver The Sun.

Den tyske racerkører har endelig formået at score point, men han har også været involveret i flere ulykker, der har kostet holdet omtrent 34,2 millioner kroner i alt.

Og de fejl, der har ført til, at han er kørt galt, kan vise sig at spille en stor rolle i, om han ender med at beholde sit sæde hos Haas eller ej.

Teamchef Günther Steiner har dog slået fast, at Schumacher 'stadig er i spil' om en plads. Hans holdkammerat, danske Kevin Magnussen, er allerede sikret en plads i den kommende sæson.

Angiveligt er der dog flere andre kørere på radaren hos Haas, som vil holde deres muligheder åbne, i stedet for at træffe en forhastet beslutning, så de ikke fortryder det, lyder det fra Günther Steiner.

Motorleverandørerne Ferrari har sandsynligvis også noget at skulle have sagt, men de skulle dog være indstillet på at fritstille Schumacher fra deres akademi i slutningen af ​​dette år.

Og nu hævder Auto Motor und Sport, at Schumacher kan miste sit sæde til en landsmand. Medier nævner nemlig, at Nico Hülkenberg kan ende med at være manden, der overtaget sædet.