Schumachers Formel 1-kollektion solgt for enormt beløb

12/09/2023 09:37

|

Nicolai Busekist

Foto: Paul Gilham/Getty Images
Et sæt med Formel 1-beklædning, der har tilhørt legenden Michael Schumacher, er blevet solgt for et enormt beløb.

Mest læste i dag

Det er ikke billigt, hvis man vil have fingrene i genstande, der har tilhørt Michael Schumacher. Det gælder også, hvis du vil købe racersæt, hjelme, støvler og champagneflasker.

Det står klart, efter netop dette har været på auktion hos RM Sotheby's. Det skriver B.T.

Fans af den tyske racerkører havde mulighed for at byde på intet mindre end 159 ting. Fælles for dem alle er, at de var en del af Schumachers karriere, som han valgte at indstille i 2012.

"Fra det øjeblik Michael Schumacher for første gang bandt sine snørebånd og tog hjelmen på, var han intet mindre end et fænomen,"siger en talsmand fra RM Sotheby's, og fortsætter:

"Blandt denne værdifulde samling af automobilia er der mere end 75 af løbsbåret tøj og udstyr, der spænder over hele Schumachers karriere."

Det var især hans hjem fra 2003-sæsonen i Formel 1, der indbragte en stor sum. Den blev nemlig solgt for 96.000 pund, hvilket svarer til 834.000 kroner.

Det er ikke første gang, at der er blevet solgt nogle af den tyske Formel 1-legendes ejendele. Derimod er det sket flere gange før.

Et af de helt store salg i denne forbindelse, fandt sted i november sidste år. Her blev hans mesterskabsbil fra 2003 solgt, og køberen betalte intet mindre end 110 millioner danske kroner.

Formel 1-legenden har ikke været set i offentligheden siden 2013, hvor han kom slemt til skade i en forfærdelig ulykke på sky. Her styrtede han og slog hovedet på en sten. Det medførte, at han blev lagt i koma og siden da har gennemgået flere operationer.

Efterfølgende er han blevet udskrevet, og er kommet hjem. Familien har dog holdt kortene tæt til kroppen om hans tilstand. Derfor er det også kun de allernærmeste, der har fået lov til at besøge ham.

Da det er vigtigt for familien, at der bliver værnet om hans privatliv, er der ikke sluppet meget ud om hans tilstand. Derfor vides det ikke, hvor slemt det står til med ham.