Shakira spottet på bådtur med Formel 1-stjerne

14/05/2023 09:06

|

Nicolai Busekist

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Mest læste i dag

Shakira er for nylig blevet spottet på en bådtur med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton. Det sker få dage efter, at de blev spottet på en restaurant.

Formel 1-stjernen kunne ses hjælpe 'Hips Don't Lie'-sangerinden ombord på båden. Derefter sejlede de ud fra havnen i Miami, hvor de nød en solrig dag sammen med en gruppe venner.

Shakira blev hentet på bagsiden af sit palæ i Miami Beach, der ifølge The Sun har en værdi af 16 millioner pund. Derefter sejlede de rundt i Biscayne Bay.

Den 46-årige stjerne var iført en lilla bikinitop med frynser samt matchende underdel. Hun havde desuden valgt at lade sit lange og bølgede hår falde løst ned over skuldrene.

Man kunne tydeligt se, at hun var glad, da hun trådte ombord på borden. Hun havde et stort smil på læberne, da hun blev samlet op, og ligeledes blev budt velkommen af den britiske racerkører.

Den 38-årige Mercedes-kører var iført en hvid kaste, solbriller, en sort trøje uden ærmer samt et par ternede shorts. Da han havde valgt en ærmeløs trøje, var der fri udsigt til hans mange tatoveringer.

Shakira flyttede for nylig til Miami, efter hun sidste år brød med tidligere fodboldspiller Gerard Piqué.

At Hamilton og Shakira er blevet spottet sammen flere gange på det seneste, har sat spekulationerne i gang, men ifølge The Sun er der intet andet end venskab mellem dem.

Få dage inden deres bådtur, blev de også spottet sammen på den eksklusive restaurant Cipriani i Miami.