Stor tragedie: Mand død under Formel 1-byggeri i Las Vegas

25/09/2023 06:40

|

Nicolai Busekist

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images
En mand har mistet livet i en ulykke i forbindelse med byggeriet til det kommende Formel 1-løb i Las Vegas i USA.

Mest læste i dag

Formel 1-verdenen er blevet ramt af en tragisk nyhed, da en mand har mistet livet i forbindelse med byggeriet af banen til løbet i Las Vegas.

Den amerikanske storby skal for første gang danne rammerne om et løb i den populære motorsportsserie. Kevin Magnussen og resten af feltet lægger vejen forbi i november.

Ifølge The Sun og New York Post kom manden alvorligt til skade, og pådrog sig en større flænge i hals- og nakkeregionen, hvilket desværre endte med at koste ham livet.

Las Vegas Metro Police Department har meldt ud, at manden arbejdede i området omkring den berømte Bellagio Fontæne på Las Vegas Strip, da ulykken fandt sted lørdag formiddag.

Efter den chokerende ulykke fandt sted, blev der naturligvis straks tilkaldt en ambulance, der kunne køre ham på hospitalet. Her viste det sig dog, at hans liv ikke stod til at redde. Kort tid efter ankomst til hospitalet, blev han derfor erklæret død.

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvad der har kostet manden livet. Det skyldes, at man er i gang med at udføre en dybdegående undersøgelse af, hvordan det kunne gå så galt.

Ifølge de to førnævnte medier, var den pågældende mand med til at bygge en af de tribuner, der skal bruges, når Formel 1-feltet lægger vejen forbi den ikoniske by i USA.

Som angivet, så er det første gang, at feltet finder sin vej til Las Vegas. Det sker i kølvandet på, at Netflix-serien 'Drive to Survive' har været med til at skabe en øget popularitet omkring sporten i USA.

Det bliver ikke en billig omgang at stable et sådant løb på benene i Las Vegas, da det ifølge mediet Hollywood Reporter forventes at have en endelig pris, der lyder på hele fire milliarder kroner.

De 20 racerkører og deres hold kommer til Las Vegas i midten af november, da løbet skal køres den 18. november.