Tidligere F1-kører langer ud efter Schumacher: Følte sig overlegen

Af: Nicolai Busekist

|

18/08/2023 06:17

Mest læste i dag

Den tidligere F1-kører har langet ud efter Ralf Schumacher, der er lillebror til legenden Michael Schumacher.

Giancarlo Fisichella imponerede flere gange i sin tid i Formel 1, hvor han også vandt løb. Selvom han generelt havde et godt forhold til de andre kørere, var hans forhold til Ralf Schumacher ikke specielt godt.

Efter at have imponeret i sin første sæson i Formel 1, hvor han kørte for Minardi, blev han hentet til Eddie Jordans hold. Her skulle han køre side om side med Schumacher i 1997-sæsonen.

I et nyt interview med mediet Corriere Della Sera har Fisichella nu forklaret, at han ikke havde et godt forhold til den tyske kører, der er lillebror til Michael Schumacher.

"Der var ikke et godt forhold til Ralf Schumacher i 1997 i Jordan," sagde Fisichella.

"Han følte sig overlegen, på trods af, at jeg slog ham. I Argentina var jeg nummer to, og han var nummer tre. Han ramte mig, og efter løbet lavede han en sjov og sagde: 'Nå ja. Jeg køber en pizza til ham'. Fra det tidspunkt var det hele op ad banke med ham."

På trods af, at han i dag er fyldt 50 år, er Fisichella stadig ikke færdig med at være racerkører. Blandt andet har han for nylig deltaget i Le Mans. Desuden er han også den seneste italiener, der har vundet et løb i Formel 1.

I interviewet med det italienske medie fortalte Fisichella også, at han havde et meget bedre forhold til Michael. Faktisk kom de rigtig godt ud af det med hinanden, lød det fra ham.

"Som person såvel som en kører, var Michael af en helt anden kaliber. Jeg havde et fremragende forhold til Schumi. Vi har en passion for fodbold, og han spillede altid mindst to til tre kampe for F1-holdet," sagde han, og fortsatte:

"Vi delte bane, fodbold, middage, karaoke. Det er ærgerligt, at det endte som vi ved, det gjorde. Skæbnen er nogle gange grusom, og jeg tænker også på, hvad der skete med Alessandro Zanardi."