Tidligere F1-kører med klar besked til Hamilton: Skift til dette hold

Af: Nicolai Busekist

|

26/08/2023 10:17

Den tidligere Formel 1-kører har en klar besked til Lewis Hamilton. Han mener, at han bør skifte til et andet hold.

Mest læste i dag

Den britiske tidligere Formel 1-kører Johnny Herbert er ikke i tvivl. Han mener, at Lewis Hamilton skal finde sig et nyt hold. Konkret mener han, at han bør skifte til Ferrari forud for næste sæson.

Anden halvdel af denne sæson bliver igangsat i denne weekend, hvor Hollands Grand Prix bliver kørt. Her skal Mercedes forsøge at lukke det store hul, der har været mellem dem og de ubesejrede Red Bulls i denne sæson.

Men ifølge Herbert bør det ikke være, hvad der er i fokus hos Hamilton. Derimod bør han gøre sig overvejelser om at indgå en aftale med et nyt hold: Ferrari.

"Jeg håber, at han stadig tænker, at Mercedes potentielt ikke vil fungere for ham. Og hvad er det næstbedste? Det røde hold. Ferrari. Det er den eneste mulighed," sagde Herbert ifølge GPFans forud for Hollands Grand Prix på Zandvoort.

"Foregår de samtaler? Jeg ville blive chokeret, hvis der ikke foregik noget. Jeg tror, det ville være den bedste ting at gøre, som jeg tidligere har sagt. De har alle ingredienserne. De skal bare blande dem sammen."

Den syvdobbelte verdensmester har ikke haft en reel mulighed for at kæmpe med om førstepladsen i denne sæson. Derfor er det heller ikke blevet til mere, end et par podieplaceringer i år.

Den 38-årige stjerne har endnu ikke underskrevet en ny kontrakt, selvom hans nuværende kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson.

Angiveligt er forhandlingerne mellem ham og Mercedes gået i stå, hvilket har skabt stor spekulation om hans fremtid. Ferrari er ivrige efter at vende tilbage til toppen af Formel 1, og det kan potentielt blive med Hamilton på holdet.

I skrivende stund befinder de sig dog på en 4.-plads i konstruktørmesterskabet. De er derfor nødt til at skabe en mere konkurrencedygtig bil, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at lokke Hamilton væk fra Mercedes.

"De er begyndt at sigte efter pole-positions og potentielt at vinde løb, men lige nu er de ikke i nærheden af det. Og alle andre klarer sig bedre. De er ikke i en position, som er ønskelig for Lewis, der vil vinde endnu et verdensmesterskab," tilføjede Herbert.