Toto taler ud om Hamilton-pension

Af: Nicolai Busekist

|

27/07/2022 09:57

Mest læste i dag

Der har været en del rygter om, at dette bliver den sidste sæson i Formel 1 for den 37-årige Lewis Hamilton.

Den britiske stjerne er en af de mest succesfulde Formel 1-kørere nogensinde. I denne sæson går det dog ikke helt, som han gerne vil have det til.

Sidste år gik han glip af at vinde sit ottende verdensmesterskab, da det i sæsonens sidste løb blev snuppet for næsen af ham af hollandske Max Verstappen.

Allerede dengang var der rygter om, at det ville være dråben, der fik bægeret til at flyde over for Lewis Hamilton. Det var det dog ikk, da han fortsat er en del af Formel 1-feltet.

Nu har Toto Wolff udtalt sig om, hvorvidt der er udsigt til, at Formel 1-fans kommer til at se mere til Hamilton, når denne sæson er overstået.

Ifølge Mirror mener Wolff bestemt ikke, er der er noget, der tyder på, at den britiske stjerne er færdig med Formel 1. Tværtimod mener han, at han har mange år i sig endnu.

"Vi talte for et par uger siden om, hvor lang tid vores partnerskab kan vare, og det tal, der blev talt om, var fem til ti år, så vi kan nå op på de 400 (antal løb, red.)," sagde Toto Wolff ifølge Mirror.

"Nogen sagde engang, at han skal vinde sit ottende (verdensmesterskab, red.). Men hvorfor ikke ti?"