Toto Wolff afviser rygter om Lewis Hamilton

08/04/2023 07:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Mason/Getty Images

Mest læste i dag

På det seneste har der været rygter om, at Mercedes kan beslutte at skille sig af med Lewis Hamilton efter denne sæson.

Mercedes-boss Toto Wolff har gjort det klart, at Mercedes ikke er i gang med at planlægge en fremtid i Formel 1, som Lewis Hamilton ikke er en del af.

Hamilton er i det sidste år af sin kontrakt med Mercedes, hvorfor der skal indgås en ny aftale forud for 2024-sæsonen, hvis han skal blive hos teamet i næste sæson.

For nylig indrømmede Wolff, at hvis ikke Mercedes er i stand til at give Hamilton en bil, der kan gøre det muligt at vinde endnu et verdensmesterskab, vil han have forståelse for, at han kan finde på at skifte til et andet team.

Det er dog værd at nævne, at den 38-årige Hamilton helt afgjort befinder sig i sin karrieres efterår. Dette har ført til en del spekulationer om, at han kan finde på at trække sig efter denne sæson.

Hvis man spørger Wolff, er det dog ikke noget, som han har en forventning om, hvorfor det stadig er planen hos Mercedes, at Hamilton skal køre for dem i næste sæson.

"Jeg ved, at det kan lyde naivt, men jeg kæmper virkelig med at tænke på en Plan B, hvis min Plan A stadig er den, der er min favorit," sagde Wolff til Motorsport.com, da han talte om Hamiltons fremtid.

"Jeg ønsker ikke at indlede samtaler med andre kørere, for jeg er glad for dem, der er i teamet. Det er helt sikkert. I øjeblikket er der ingen plan B. Det er Lewis."