Verstappen afviser påstand fra Hamilton: Det passer ikke

Af: Nicolai Busekist

|

12/04/2023 09:58

Mest læste i dag

Max Verstappen har afvist, at der skulle være hold i påstanden fra Lewis Hamilton, der hævder, at Red Bulls nuværende racer er hurtigere, end nogen version af hans Mercedes-racer.

25-årige Max Verstappen har fået en god start på denne sæson, da han indtil videre har vundet to ud af tre løb. Han vendt nemlig i både Bahrain og Australien.

Den hollandske stjerne jagter sit tredje verdensmesterskab i træk, og hvis ikke konkurrenterne får mere fart ud af deres biler, er det et meget sandsynligt udfald.

Tidligere har sporten været domineret af Mercedes, der vandt verdensmesterskabet fra 2014 til 2020, og Lewis Hamilton vandt seks af dem.

Alligevel har den 38-årige britiske racerkører insisteret på, at han aldrig har set en racer, der er så hurtig, som den Red Bull har sendt på banen i år.

"Jeg ved det ikke. Det er ikke op til mig at sige, men jeg har aldrig set en bil så hurtig," svarede han ifølge The Sun på spørgsmålet om, hvorvidt Red Bulls dominans kan vise sig at være dårligt for sporten.

"Da vi var hurtige, var vi ikke så hurtige. Det er den hurtigste bil, jeg har set i forhold til resten. Jeg ved ikke hvorfor eller hvordan, men han kom forbi mig med seriøs fart."

"Jeg gad ikke engang forsøge at blokere, fordi der var en kæmpe hastighedsforskel."

Nu har Verstappen dog svaret igen, og han mener ikke, at der er hold i de påstande, som Hamilton er kommet med.

"Jeg vil mene, at hvis du kigger på statistikken, så er disse udsagn ikke korrekte," sagde han til RacingNews365 NL.

"Men vi har en rigtig god bil. Det er der selvfølgelig ikke noget i vejen med. Alligevel er vi ikke så dominerende, som Mercedes har vist nogle år."

"Jeg holder ikke meget øje med det. Det bringer dig ingen vegne. Uanset hvad vi har gjort i de otte år, Mercedes var så dominerende, forsøgte vi også at lukke hullet. Det er det eneste, du kan gøre."