Verstappen risikerer straf efter pilleri ved Hamiltons bagvinge

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2021 13:53

Mest læste i dag

Max Verstappen kan ende med at få en straf, efter at have pillet ved Lewis Hamiltons bagvinge.

Der er allerede fuld gang i Bransiliens Grand Prix, selvom løbet først køres i morgen. Det skriver Ekstra Bladet.

Både Max Verstappen og Lewis Hamilton kan nemlig ende med at få en straf, hvilket kan ende med at blive afgørende for den samlede VM-stilling.

Det vil sige, at det kan ende med at få store konsekvenser for de to kørere, alt afhængigt af, hvad dommerne beslutter sig for.

Lewis Hamilton er allerede blevet idømt en straf på fem placeringer, hvorfor han lørdag aften finder ud af, hvor han skal placere sig forud for løbstarten søndag.

Derudover kan Hamilton ende med at få forøget sin straf, hvis dommerne vurderer, at hans DRS Ikke overholder kravene. Faktisk kan det ende med en diskvalifikation.

Godt ser det dog heller ikke ud for Max Verstappen, der er blevet fanget på fersk gerning i at pille ved Hamiltons bagvinge.

På videoen, som er blevet delt flere steder på de sociale medier, ser det ud til, at Verstappen piller ved Hamiltons bagvinge, hvilket ikke er tilladt ifølge FIA's regel 2.5.1.

Det er derfor op til dommerne at vurdere, om der skal være en straf til Verstappen, og i så fald hvilken straf, der skal være tale om.

Hvad end dommerne beslutter sig for, kan ende med at få stor indflydelse på VM-kampen, hvor der på nuværende tidspunkt kun er fire grandprixer tilbage.