Den danske tennisstjerne fortsætter med at imponere, hvilket nu har ført til, at han kan bryste sig af en placering som nr. 28 i verden.

Den blot 19-årige Holger Rune gjorde det rigtig godt, da han deltog i French Open, hvor han nåede hele vejen til kvartfinalen. Det har ikke blot gjort hans navn kendt i hele verden, men har også sendt ham et godt stykke op ad verdensranglisten i tennis.

LÆS OGSÅ: Conor McGregor beskyldt for at undvige UFC-stjerne

Denne rangliste bliver opdateret hver mandag, og denne mandag har Holger Rune taget noget af et spring. For første gang for både ham og for en dansk herrespiller, er han nemlig havnet i top-30, da han er blevet tildelt en 28. plads.

Det er noget af et spring for den danske stjerne, da han lå på en 40. plads for en uge siden. Han har derfor taget et spring på hele 12 pladser.

Allerede inden denne fremgang på listen, kunne han bryste sig af at være den danske tennisspiller, der har været bedst placeret på ranglisten. Den næstbedste placering tilhørte Kenneth Carlsen, der har været nummer 41 i verden.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland viser imponerende tempo ved scoring mod Serbien

Ifølge Ritzau er Holger Runes spring det største af alle spillere, der er at finde i top-50. Hvad der er med til at gøre det endnu mere imponerende er, at det faktisk først var i januar i år, at han kunne bryste sig af være nået ind i top-100.