Afviser vildt Tiger Woods-rygte: Er ikke sandt

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2022 09:56

Mest læste i dag

Der har været forlydender om, at golfstjernen Tiger Woods er blevet tilbudt et stort milliardbeløb af LIV Golf. Nu bliver disse rygter afvist.

Majed Al Sorour, der står i spidsen for LIV Golf, har afvist rygterne om, at golfstjernen Tiger Woods er blevet tilbudt - og har afvist - en aftale, der har en værdi på 600 millioner pund. Det svarer til cirka 5 milliarder kroner.

Den 46-årige Tiger Woods kunne have været en nøglespiller i kampen om at ændre golfverdenens opfattelse af LIV Golf, men han afviste angiveligt et tilbud, der lød på 700-800 millioner dollars.

Ifølge britiske Mirror har Majed Al Sorour dog understreget, at der ikke var tale om et kontant tilbud. Derimod indeholdt det samlede beløb også sponsoraftaler.

"Det er ikke kontant. Jeg har aldrig tilbudt ham de penge - ikke engang tæt på det," lød det fra ham.

Det er dog modstridende med, hvad adm. direktør Greg Norman tidligere har fortalt. Han har nemlig afsløret, at Tiger Woods var blevet tilbudt omtrent 600 millioner pund, hvis han ville slutte sig til LIV Golf.

Det gjorde han, da han deltog i Fox News' Tucker Carlson Show. Her blev han spurgt om, hvorvidt det rygtede tilbud på 573-655 millioner pund var sandt. Det bekræftede han, og sagde, at beløbet var 'i det nabolag'.

"Det beløb var fremme, før jeg blev administrerende direktør. Det beløb har været fremme, ja," lød det fra Greg Norman.

"Tiger kan ændre pilen. Så selvfølgelig skal du se på de bedste af de bedste. LIV Golf henvendte sig oprindeligt til Tiger, før jeg blev administrerende direktør, men ja, beløbet er et sted i det nabolag."

Norman har siden trukket sine udtalelser tilbage og har hævdet, at det rapporterede tal 'ikke er den kontante værdi' af tilbuddet til Woods.