Carlos Alcaraz peger på stjerne: Han er tennisverdenens Messi

Af: Nicolai Busekist

|

19/02/2023 12:33

Mest læste i dag

Den spanske tennisstjerne Carlos Alcaraz har peget på, hvem han mener, der er tennisverdenens svar på Messi.

Den 19-årige Carlos Alcaraz fik for alvor slået sit navn fast i sidste sæson, hvor han sikrede sig 1. pladsen på ATP-ranglisten, efter at have vundet sin første Grand Slam-turnering ved US Open.

Alcaraz rundede 2022 af som den bedste tennisspiller i verden, men mistede sin titel tidligere på året, fordi han måtte udeblive fra Australian Open med en muskelskade.

Alcaraz, der har taget hul på denne sæson med sin deltagelse i Buenos Aires Open, blev forud for turneringen spurgt om, hvem han mener, der er tennisverdenens svar på Lionel Messi. Og til dette havde han et meget klart svar.

"Roger. På grund af det talent, han har, og den lethed, han spiller med," sagde han ifølge Eurosport.

Det spanske talent får ikke chancen for at spille mod Federer i en professionel kamp, da den 20-dobbelte Grand Slam-vinder valgte at trække sig sidste år, efter at have kæmpet med en knæskade i længere tid.

Alcaraz er blevet sammenlignet med Rafael Nadal, men har idoliseret Federer fra en ung alder. Det har han afsløret i et gammelt klip på Tennis TV.

"Jeg elsker at spille meget aggressivt med mange vindere. Min stil er mere eller mindre ligesom Federers, der aggressivt kommer til nettet og spiller drop shots. Jeg prøver at gøre, hvad Federer gør," sagde han også.