Golflegende sagsøger søn og barnebarn

Af: Nicolai Busekist

|

25/12/2022 13:23

Mest læste i dag

Golflegenden Gary Player har tilsyneladende ikke det bedste forhold til sin søn og sit barnebarn.

Gary Player har sandsynligvis ikke tilbragt en hyggelig jul med sin søn og sit barnebarn i år.

Tværtimod er de havnet i en fejde med hinanden, som nu har ført til, at den 87-årige golflegende har valgt at sagsøge sit barnebarn, Damian.

Det er dog ikke det eneste familiemedlem, han har sagsøgt. Tidligere i år valgt han at sagsøge sin egen søn, Marc.

Grunden til, at han har sagsøgt sin søn og sit barnebarn er, at han påstår, at de har solgt betydningsfulde memorabilia, der stammer fra hans karriere.

Ifølge mediet The Palm Beach Post er det solgt, der efter sigende er foregået uden, at Player har givet tilladelse til det.

Blandt andet skulle de have solgt både trofæer, jern og sko, som har tilhørt Gary Player. I alt skulle dette have indbragt dem mere end fire millioner danske kroner.

Players advokat har udtalt, at søgsmålene er sket i kølvandet på mere end et års uenighed mellem ham og hans søn, som har drejet sig om en lang række samleobjekter.

Det er dog ikke alt, for søgsmålet handler nemlig også om profiler på sociale medier samt en hjemmeside, der skulle have været overdraget til Player, efter han og sønnen stoppede et samarbejde.

Barnebarnet Damian er blevet sagsøgt, da han anklages for at have solgt op til flere af golflegendens værdifulde Rolex-ure. Angiveligt skulle der være tale om salg, som har indbragt ham 'store beløb'.