Golfstjerne nærmer sig comeback

Af: Nicolai Busekist

|

26/04/2022 13:23

Mest læste i dag

Golflegenden nærmer sig sit comeback, efter han i februar meddelte, at han havde besluttet at tage en pause fra golf.

Tre måneder efter at have annonceret, at han ville holde en pause fra golf, ser det ud til, at Phil Mickelson vender tilbage til PGA-touren. Det forventes nemlig, at han vender tilbage i maj. Det skriver Mirror.

Det lyder nemlig, at Mickelson sammen med Tiger Woods vil være blandt dem, der skal spille med på Southern Hills den 19. maj.

Den planlagte tilbagevenden kommer efter, at den venstrehåndede golfspiller blev kritiseret for kommentarer, han kom med om Saudi-Arabien, mens han støttede deres udbryderkonkurrence.

51-årige Mickelson, 51, og Greg Norman, er blandt dem, der har været sat i forbindelse med Super Golf League (SGL), der er en turnering, der har i sinde at konkurrere med PGA Touren.

På trods af dette blev førstnævnte kritiseret for udtalelser til forfatter Alan Shipnuck, der skriver hans kommende bog 'Phil - The Rip-Roaring (and Uautorized!) Biography of Golf's Most Colorful Superstar'.

"De skræmmende at være involveret med. De henretter folk derovre for at være homoseksuelle. Når jeg ved alt dette, hvorfor skulle jeg overhovedet overveje det? Fordi dette er en mulighed, der kommer én gang i livet for at ændre på, hvordan PGA Touren fungerer," sagde han.