Melder ud: Tiger Woods bliver ikke klar

24/05/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Owens/Getty Images

Mest læste i dag

47-årige Tiger Woods vil ikke være at finde på banen, når der i næste måned bliver taget hul på US Open.

Hvis du havde set frem til at se Tiger Woods i aktion under dette års US Open, bliver du skuffet. Den 47-årige golflegende bliver nemlig ikke klar til at deltage.

Det skyldes, at han fortsat ikke er klar til at spille på grund af de skader, han pådrog sig i en bilulykke i februar 2021. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Denne omgang af US Open vil finde sted mellem den 15. og 18. juni. Den legendariske turnering vil blive spillet i Los Angeles i delstaten Californien.

Derfor er der lagt op til en helt særlig omgang af den ikoniske turnering. Det er nemlig første gang siden 1948, at US Open bliver afholdt i området omkring Los Angeles.

Woods har haft en meget succesfuld karriere, der blandt andet har budt på 15 Major-titler. Flere af disse titler har han vundet ved US Open, som han vandt i både 2000, 2002 og 2008.

For omtrent en måned siden blev han opereret i sin ankel. Dette blev gjort med henblik på at få bugt med nogle af de smerter, som et tidligere knoglebrud er skyld i.

Dengang blev det meldt ud, at operationen ville blive udført i New York. Efterfølgende delte Woods' hold en opdatering på Twitter, hvor de skrev, at det hele var gået godt.

"Nu skal Tiger kommer sig, og han ser frem til at begynde sin genoptræning," lød det også i opslaget på det sociale medie.

Woods stillede klar til den første Major-turnering i år, US Masters. Her blev han dog tvunget til at trække sig undervejs, da han havde for mange smerter til at kunne fortsætte.

I denne forbindelse forklarede han, at en overbelastningsskade i foden var blevet værre. Derfor var det svært for ham at bevæge sig rundt på banen, hvilket til sidst endte med, at han trak sig fra turneringen.