Nu undskylder Tiger Woods

Af: Nicolai Busekist

|

18/02/2023 07:00

Mest læste i dag

Nu har Tiger Woods sagt undskyld, efter han på banen til Genesis Invitational gav den professionelle golfspiller Justin Thomas en tampon.

Det var ikke alle, der tog godt imod, at det kom frem, at Tiger Woods gav hans landsmand Justin Thomas en tampon i hånden i første runde af Genesis Invitational.

Nu har han været nødt til at sige undskyld for sin handling, da det netop ikke var noget, som alle mente var hverken sjovt eller passende at gøre.

Grunden til, at det ikke er alle, der har et positivt syn på det, er, at den underliggende betydning skulle have været, at Justin Thomas spiller som en pige.

Derfor er der også mange på de sociale medier, der har givet udtryk for, at de mener, at det var nedværdigende gjort mod kvinder. Derfor har Tiger Woods nu valgt at sige undskyld, hvis nogen skulle været blevet stødt over det.

"Hvis jeg på nogen måde har stødt nogen, så undskyld. Vi laver altid sjov med hinanden," lød det fra ham ifølge Ritzau.

"Det var bare meningen, at det skulle være for sjov, men det er tydeligvis ikke sådan, at det gået."

Det blev fanget på flere tv-billeder, at Woods gave en tampon til Thomas, hvilket endte med at skabe en modreaktion fra flere, da mange kritikere mente, at det var en 'sexistisk' vittighed fra den 47-årige stjerne.

En af dem, der rettede kritik af det, var den kendte skribent Christine Brennan, der i en klumme for mediet USA Today har skrevet, at det var på niveau med andre 'umodne vittigheder, der havde til hensigt at nedgøre'.