Rory McIlroy kritiserer golfstjerner

Af: Nicolai Busekist

|

11/06/2022 08:38

Mest læste i dag

Rory McIlroy har langet ud efter en række af golfsportens største stjerner, efter de har besluttet at deltage i LIV Golfs turnering.

McIlroy har skudt med skarpt efter store stjerner som Phil Mickelson, Dustin Johnson, Sergio Garcia, Ian Poulter, Lee Westwood og flere andre, som har tilsluttet sig LIV Golf.

Den irske golfspiller har hele tiden været stor kritiker af LIV Golf, og har ingen planer om at tilslutte sig. Det har fået ham til at udtale, at dem, der har tilsluttet sig, kun er motiveret af 'masser af penge', fremfor viljen til at vinde.

"Jeg mener, ​​at min holdning til det har været ret klar fra starten. Det er ikke noget, jeg ønsker at deltage i. Jeg forstår bestemt de fyre, der har gjort det. Jeg forstår, hvad deres mål og ambitioner er i deres liv," sagde han ifølge Mirror.

"Jeg ser bestemt ikke ned på nogen for at gøre det. Det er deres liv. det er deres beslutning. De kan gøre, hvad de vil."

"Men jeg vil spille på PGA Tour mod de bedste spillere i verden. Da jeg talte med nogle personer i går, var en af ​​kommentarerne, at enhver beslutning, du træffer i dit liv, som udelukkende er for penge, normalt ikke ender med at gå den rigtige vej."

"Det er klart, at penge er en afgørende faktor i mange ting i denne verden, men hvis det udelukkende er for penge, ser det aldrig ud til at gå, som du vil have det til."

McIlroy slog også fast, at alle ved, hvorfor disse golfstjerner har valgt at tilslutte sig LIV Golf. Han er nemlig sikker på, at det kun handler om at tjene penge.

"Vi ved alle, hvorfor alle spiller i London i denne uge. Der er masser af penge, og det er penge på forhånd, og jeg forstår dem," lød det, inden han fortsatte:

"Jeg synes, det er en skam, at det kommer til at ødelægge spillet," sagde han, og forklarede yderligere, at han mener, at det deler den professionelle golfverden op, hvilket kan være forvirrende.