Rory McIlroy langer ud: Det er dobbeltmoralsk

Af: Nicolai Busekist

|

24/06/2022 11:12

Mest læste i dag

Den irske golfstjerne, Rory McIlroy, var ikke just fyldt med positive ord om de af hans golfkollegaer, der har droppet PGA Tour til fordel for LIV Golf.

Rory McIlroy har ikke holdt sig tilbage fra at kritisere de af hans golfkollegaer, der har valgt at slutte sig til kontroversielle LIV Golf.

Flere gange har han kritiseret den nye aktør, der er stiftet af golflegenden Greg Norman med finansiering fra den saudiarabiske Public Investment Fund.

Senest har den 32-årige golfstjerne gjort det klart, at han er overrasket over den 'dobbeltmoralske' opførsel fra flere professionelle golfspillere, som har valgt at vende PGA Tour ryggen.

Forud for sin deltagelse ved Travellers Championship, var det især Brooks Koepka, der blev talt om, da han er den seneste, der har valgt LIV Golf til fordel for PGA Tour. Det skriver Mirror.

"Er jeg overrasket?" lød det fra McIlroy forud for Travellers Championship. "Ja, på grund af hvad han (Brooks Koepka, red.) sagde tidligere."

"Jeg tror, det er derfor, jeg er overrasket over mange af disse fyre. De siger én ting, og så gør de en anden, og det forstår jeg ikke. Jeg ved ikke, om det er af juridiske årsager, eller om de ikke kan - jeg har ingen idé."

"Men det er temmelig dobbeltmoralsk fra deres side at sige én ting og så gøre en anden ting. Hele vejen igennem - offentligt og privat - det hele."

Hans udtalelser kommer i kølvandet på, at Brooks Koepka blev den seneste stjerne, der har meldt ud, at han er blevet en del af saudistøttede LIV Golf.