Rory McIlroy vil genvinde pladsen som nr. 1 i verden

Af: Nicolai Busekist

|

08/03/2023 09:58

Mest læste i dag

Rory McIlroy vil forsøge at genvinde pladsen som verdens nr. ved The Playes, hvor han er landet i en spændende gruppe med både Jon Rahm og Scottie Scheffler.

Under dette års The Players kommer Rory McIlroy til at spille i samme gruppe som både Jon Rahm og Scottie Scheffler.

De tre golfstjerne vil alle gå efter pladsen som verdens nr. 1. En plads, som for nylig blev sammenlignet med en 'varm kartoffel' af McIlroy, da den bliver kastet rundt mellem trioen, fordi de alle spiller 'god golf'.

McIlroy og Scheffler forventes begge at ankomme til The Players i ildevarslende form, mens Rahm, der for tiden er nr. 1 i verden, har imponeret på PGA Tour på det seneste.

De tre stjerner vil tage hul på deres runde kl. 12.56 lokal tid på torsdag, hvor 19 ud af de 20 bedste i verden er med - kun Cameron Smith er ikke med. Det skriver Mirror.

Der er dog også en række andre grupper, der er værd at holde øje, hvilket blandt andet omfatter Jordan Spieth og Justin Thomas, der kommer til at spille sammen med deres fremtidige Ryder Cup-holdkammerat Max Homa.

Ligeledes er der også lagt op til en europæisk kamp i gruppen, der består af Matt Fitzpatrick, Viktor Hovland og Shane Lowry.

Cameron Smith ville helt afgjort også have været med i kampen om at vinde The Players, men han valgte at forlade PGA Tour til fordel for den saudifinansierede LIV Golf, hvorfor han ikke kan spille med.