Rygterne har været mange: Nu bekræfter golfstjerne

Af: Nicolai Busekist

|

07/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Der har været et hav af rygter om det, men nu har han endelig taget bladet fra manden og har bekræftet.

Den seksdobbelte majorvinder Phil Mickelson har bekræfter, at han vil være en af de mange golfstjerne, der bliver en del af den saudifinansierede LIV Golf Invitational Series, der får sin begyndelse i Hertfordshire den 9. juni. Det skriver Mirror.

Indtil videre har der været udsendt en foreløbig liste, hvorpå der var angivet 42 spillere, som var blevet bekræftet til den indledende turnering i LIV Golf Invitational Series, som bliver spillet på Centurion Club.

Denne liste er dog nu blevet en smule længere, da det ikke blot er blevet bekræftet, at Phil Mickelson har planer om at deltage. Den amerikanske stjerne Rickie Fowler er nemlig også blandt de navne, der nu er blevet præsenteret.

LIV Golf Invitational Series er blevet oprettet med henblik på at give konkurrence til PGA Tour, som er arrangør af nogle de største professionelle golftours.

Turneringen har dog fået en del kritik, da man har forsøgt at tiltrække en række af golfsportens absolut største navne, ved at tilbyde dem store summer penge samt præmiepenge, der er også er blevet skruet godt op for.

Der er blevet planlagt otte turneringer i LIV Golf Invitational Series-regi i år, og hver af de otte turneringer vil have præmiepenge for intet mindre end 25 millioner dollars.

Blandt de store navne, der også kommer til at deltage, foruden Fowler og Mickelson, finder man både Dustin Johnson, Sergio Garcia og Lee Westwood.