Thomas Bjørn vender retur til Ryder Cup

Af: Nicolai Busekist

|

12/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Thomas Bjørn vender tilbage til Ryder Cup i 2023. Den danske golflegende er nemlig blevet udpeget som vicekaptajn for Team Europe af Henrik Stenson.

Den 51-årige danske golfspiller har været Ryder Cup tre gange som spiller, hvilket han gjorde i 1997, 2002 og 2014. Han førte også Europa til sejr i Paris i 2018 som kaptajn. Dertil har han været vicekaptajn ved fire tidligere lejligheder.

"Jeg har kendt Thomas i hele min karriere. Jeg stoler implicit på ham, og jeg ved, at alle råd, han vil give mig, vil være ærlige og direkte," lød det fra Stenson, der i marts blev annonceret som kaptajn for Team Europe, ifølge Metro.

"Han vil ikke bare fortælle mig, hvad han tror, ​​jeg vil høre, og det vil være vigtigt, så jeg er glad for at have ham som min første vicekaptajn for Rom. Jeg vil være meget afhængig af ham, og jeg ser virkelig frem til de samtaler."

"Han var meget glad, da jeg spurgte ham. Han var meget beæret over at blive spurgt og glad for at være en del af Team Europe igen og en del af rejsen med spillerne."

Thomas Bjørn gjorde det også klart, at han er meget glad for at være en del af Ryder Cup-oplevelsen igen.

"Jeg er glad for at være en del af hele Ryder Cup-oplevelsen igen," sagde danskeren.

"Jeg troede nok, at det var det for mig efter 2018, men Henrik ringede til mig for at tale om at være kaptajn, og det førte til, at han spurgte mig, om jeg ville tage endnu en periode som vicekaptajn, hvilket jeg sagde ja til. Jeg er spændt på at arbejde sammen med ham."

"Jeg tror, ​​jeg kan hjælpe Henrik med at skitsere, hvad han vil med sit anførerskab fremadrettet. Jeg kan blive ved med at stille ham de rigtige spørgsmål og minde ham om ting, der kommer på hans vej, som han måske ikke har tænkt over."