Tiger Woods antyder snarlig pension

Af: Nicolai Busekist

|

06/04/2023 11:58

Mest læste i dag

Tiger Woods er ikke sikker på, hvor lang tid han har planer om at fortsætte sin karriere som professionel golfspiller.

47-årige Tiger Woods deltager i disse dage i sin 25. udgave af The Masters på Augusta National, men det kan også være sidste gang, at det sker.

Den amerikanske golfstjerne skal spille sammen med Viktor Hovland og Xander Schauffele i de første to runder. Gruppen slår første slag torsdag kl. 16.18 dansk tid. 

Hans deltagelse ved denne udgave af The Masters kommer blot et år efter, at han vendte retur til selvsamme turnering, efter at have været involveret i en alvorlig bilulykke i februar 2021, hvor han pådrog sig flere brud i benet.

Woods' navn har altid været synonymt med Masters, og han slog for alvor sit navn fast, da han vandt sin første udgave af den prestigefyldte turnering tilbage i 1997.

I de efterfølgende otte år vandt han turneringen hele tre gange, hvorefter han først vandt turneringen igen i 2019, hvor han også satte en stopper for 11 år uden en major-titel.

Og på sit pressemøde i denne uge, gjorde Woods det klart, at han ikke kan garantere, at han vender tilbage næste år.

"Jeg ved ikke, hvor mange flere, jeg har tilbage i mig. Jeg vil bare værdsætte tiden og værne om minderne," sagde han til den fremmødte presse.

"Jeg er meget heldig at have mit ben. Mobilitet og udholdenhed - fremadrettet bliver det aldrig det samme. Jeg kan ikke forberede mig og spille lige så mange turneringer, som jeg gerne vil, men det er okay. Jeg har det fint med det."

Havde man som fan af golfsporten håbet på, at den 47-årige stjerne ville slå fast, at han vender retur til den anerkendte turnering næste år, bliver man derfor skuffet, da han ikke vil garantere noget.