Tiger Woods utilfreds med kameramand

Af: Nicolai Busekist

|

20/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Først var han ved at blive ramt af en goldbold, og herefter endte han med at skælde en kameramand ud i en begivenhedsrig åbningsrunde ved PGA Championship.

Den 15-dobbelte majorvinder startede sin runde med en birdie, men senere tog tingene dog en drejning, da han scorede fem bogeys på blot otte huller på Southern Hills i Oklahoma.

Og hans humør forværredes på det syvende hul, som var det 16. hul for Tiger Woods den dag, da en goldbold pludselig kom flyvende på tværs af fairwayen, og havde kurs lige mod ham. Det skriver The Sun.

Woods var i færd med at gøre sig klar til sit slag, og var faktisk på vej hen til bolden, da han så, at en anden golfbold var blevet sendt i hans retning.

For at gøre tingene værre, endte den amerikanske legende med at vrikke om på anklen, da han mistede fodfæstet på græskanten. Heldigvis var han dog i stand til at færdiggøre sin runde.

Men i begyndelse af hans 18. hul, gjorde Woods det klart, at han ikke var helt tilfreds med kameramanden, der var meget besluttet på at komme helt tæt på ham, da han gik ned ad hullets fairway.

Tiger Woods forklarede kameramanden flere gange, at han skulle give ham lidt luft, mens han viftede med hænderne, for at få ham til at gå væk. Til sidst stoppede han næsten op for at stirre ind i kameraet.

"Træd tilbage og giv mig lidt pusterum, tak," så det ud til, at golflegenden sagde intet mindre end tre gange.