Chok i landsholdslejren: Misser EM på grund af coronavirus

Af: Nicolai Busekist

|

09/01/2022 21:10

Mest læste i dag

Flere og flere lande er blevet ramt af coronavirus inden EM, der starter den 13. januar. Nu er det Danmarks tur til at blive ramt af coronaen forud for EM-starten.

Den danske landsholdsmålmand Jannick Green er som den eneste i landsholdslejren testet positiv forud for EM. Jannick blev ifølge håndboldherrernes Instagram-profil testet positiv den 3. januar forud for en testkamp mod Norge.

Nu oplyser Dansk Håndbold Forbund på Twitter, at den 9. januar tester alle negativ undtagen Jannick Green, som stadig tester positiv. Det er efter alt at dømme et kedeligt farvel til EM, inden det begyndte for Jannick Green, da der er afrejse til Ungarn i morgen den 10. januar. 

Det er stort tab den danske trup lider, da Jannick Green har vist sig at være en fremragende målvogter ved tidligere slutrunder både som førstevalg, og som backup for Niklas Landin. 

Nu skal den tidligere FC Barcelona-målmand Kevin Møller agere backup for Niklas Landin til slutrunden. Og selvom Kevin Møller havde en glimrende VM-slutrunde i Egypten, så mangler han samme landsholdsrutine som Jannick Green. 

Dog skulle Jannick Green have det godt efter håndboldherrerne har lagt en besked fra ham op på Instagram

“Hej alle. Tusind tak for alle jeres hilsner. Det varmer! Jeg har forladt lejren og har isoleret mig selv fra andre. Jeg har det efter omstændighederne godt, og jeg håber, at jeg snart kan være med på banen igen. - Jannick”

Det kan ikke udelukkes, at Jannick Green kan komme tilbage i truppen senere i turneringen. Men han misser i hvert fald åbningskampen mod Montenegro den 13. januar.