Efter karrierestop: Det skal Jesper Nøddesbo nu

Af: Redaktionen

|

02/11/2021 15:14

Mest læste i dag

Nu er der nyt om Jesper Nøddesbos fremtid.

Jesper Nøddesbo er ny håndbold ekspert hos Discovery. Det fortæller Discovery i en pressemeddelelse torsdag. 

Efter mere end 20 år som professionel håndboldspiller har Jesper Nøddesbo valgt at indstille sin aktive karriere. Noget, der har været længe undervejs, og som har krævet en del forberedelse fra den garvede stregspiller, der har frygtet det ‘tomrum’, der måske opstår, når håndbolden bliver lagt på hylden. 

"Jeg har brugt lang tid på at forberede mit karrierestop. Da jeg tog hjem fra Barcelona, var det et skridt i den retning, og det har længe været en afklaringsprocess i forhold til, hvad der er af energi på den anden side af min aktive karriere. Der har været en form for frygt forbundet med det tomrum, der nemt kan opstå, når man som sportsudøver stopper, men timingen er den rette nu," siger Jesper Nøddesbo. 

Med en lang karriere bag sig, og et CV der både tæller KIF Kolding, FC Barcelona og BSH kan seerne se frem en erfaren og rutineret ekspert, der selv ser frem til jobbet med stor ære og ydmyghed.

"Jeg kommer ikke til at udfylde nogle andres roller, jeg kommer som mig selv. Jeg vil  fortælle om håndbold, og jeg kan måske komme med en god historie eller to. Jeg håber, man kan mærke den nerve, jeg har, gennem skærmen, for jeg kan ikke undgå at blive revet med, når det er landsholdet," siger han.

Viser alle landskampe

Hos Discovery er glæden og forventningerne ligeledes store. Med mere end 200 landskampe og 450 mål alene på landsholdet er Jesper Nøddesbo den ideelle ekspert til at guide seerne gennem håndbold under OL i Tokyo, hvor man på discovery+ vil kunne se samtlige håndboldkampe inklusiv de danske håndboldherrer.

"Discovery har de bedste og mest vidende eksperter på mange områder, og dér tilslutter Jesper Nøddesbo sig i den grad. Håndbold som sport er ny for os på Discovery, og det er vigtigt for os, at vores eksperter afspejler et højt niveau, hvilket Jesper i særdeleshed gør. Han har en unik historik fra både landsholdet og sin tid i FC Barcelona. Derfor er vi både stolte og ydmyge over at kunne byde Jesper Nøddesbo velkommen på holdet," siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Danmark.

Selvom OL bliver en anden størrelse end normalt grundet Corona, glæder Jesper sig til sommerens største sportsbegivenhed og til samarbejder med Discovery. 

"Jeg glæder mig helt vildt meget til samarbejdet med Discovery, og jeg håber, der kommer nogle gode kampe, som for min skyld gerne må være tætte og spændende kampe. Og så håber jeg, at vi får en turnering, hvor vi fokuserer på sporten og præstationerne, og ikke så meget på Corona og det udenom," siger Jesper Nøddesbo.