Hans Lindberg nærmer sig vanvittig rekord

09/01/2023 11:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Cathrin Mueller/Getty Images

Mest læste i dag

Danske Hans Lindberg er tæt på at skrive historien, da han inden længe kan sætte en helt vanvittig rekord.

Hvis den 41-årige Hans Lindberg fortsætter i samme tempo, som den øvrige del af denne sæson er foregået med, kan han inden længe skrive historie.

Det skyldes, at han er meget tæt på at kunne skrive en helt vanvittig rekord i den tyske Bundesliga på sit CV.

Den danske håndboldstjerne er i fuld gang med en rigtig god sæson for sin klub, tyske Füches Berlin, som allerede har budt hele 118 scoringer.

Fortsætter han med at sende bolden i nettet i den tyske liga, vil det medføre, at han sikrer sig titlen som den mest scorende spiller i ligaens historie. I skrivende stund befinder han sig på en samlet andenplads.

Det kræver blot, at han formår at score yderligere 29 mål, da det vil betyde, at han overgår sydkoreanske Yoon Kyong-Shin, der på nuværende tidspunkt har rekorden med 2.905 mål.

"Jeg bliver jo konstant mindet om det for tiden, kan man sige. Så jo, jeg er da ret bevidst om, at jeg er ved at være der. Og det vil da også være stort for mig at slå rekorden," fortæller Hans Lindberg til B.T.

Det er først for nylig, at Lindberg har sikret sig den samlede andenplads. Faktisk var det først få dage inden årsskiftet, at han rykkede op på andenpladsens.

Og denne plads har han overtaget fra en anden dansk håndboldspiller. Indtil han blev overhalet af Lindberg, var det nemlig ingen ringere end Lars Christiansen, der havde denne plads.

Hans Lindberg kan desuden bryste sig af at være klar topscorer for Füchse Berlin i denne sæson med sine 118 mål. Nærmeste efterfølger er danske Jacob Holm, der har scoret i alt 82 mål i denne sæson.

Håndboldnyheder

Er du interesseret i flere nyheder om dansk og international håndbold, så besøg vores oversigt over håndboldnyheder.