Skandale: Skjult kamera fundet i håndboldkvinders omklædningsrum

Af: Nicolai Busekist

|

22/01/2022 19:43

Mest læste i dag

Den kvindelige Bundesliga-klub TuS Metzingen har fundet skjulte kameraer i deres omklædningsrum. Holdet er i chok over fundet. 

Kvinderne hos TuS Metzingen er i chok over, at der blevet fundet to skjulte kameraer i det omklædningsrum, hvor de klæder om og går i bad. 

Det er ikke desto mindre virkeligheden for håndboldklubben ifølge den tyske avis Bild. Sagen er meldt til politiet, og de er allerede igang med at efterforske sagen. 

Træneren Ferenc Rott finder sagen modbydelig og er også tydelig chokeret over episoden:

"Denne modbydelige handling - også af en direkte fortrolig karakter - er bare chokerende og har påvirket os alle meget,” sagde Ferenc Rott til klubbens hjemmeside

Politiet er allerede på sporet af en gerningsmand, og det er endnu mere chokerende hvem de mistænker. Politiet fandt efter nogen timer en medarbejder tæt på holdet meget mistænkelig, uden at komme ind på hvem: 

"Politiet blev straks underrettet af klubben og indledte efterforskningen. I løbet af få timer blev en person fra holdets umiddelbare nærhed identificeret, som nu er under mistanke," skriver klubben på deres hjemmeside.

Chefen for den kvindelig Bundesliga har allerede været ude at advare de andre klubber i Bundesligaen og i den næstbedste række. 

De anbefaler på det kraftigste at tjekke omklædningsrum for eventuelle skjulte kameraer, for at beskytte kvinderne mod kriminalitet, hvor deres nøgne kroppe bliver delt online.