Smitte i den danske EM-lejr: Han er positiv igen

Af: Nicolai Busekist

|

15/01/2022 21:24

Mest læste i dag

Han nåede kun lige at rejse til Ungarn for at blive indskrevet i truppen. Nu er han i isolation igen efter en positiv test ved ankomsten. 

Jannick Green må endnu en gang en tur i isolation efter han igen er testet positiv. Det sker efter, at målmanden i isolation hjemme i Danmark, testede negativ efter han havde testet positiv lige inden afrejse til Ungarn.

Nu er den gal igen ifølge DHF’s hjemmeside

"Jannick Green, der har overstået sine symptomer og isolation i Danmark, drog også i går afsted mod Ungarn med en negativ test i bagagen, men ved ankomst til Ungarn fredag aften har keeperen afleveret et positivt testsvar," skriver forbundet på sin hjemmeside. 

Jannick nåede kun i en dags tid at kunne glæde sig til at spille ved EM-slutrunden, hvor han var tænkt, som anden keeper for Niklas Landin inden han blev smittet. 

Han fik kun lige lov til at hilse på sine holdkammerater, inden han igen måtte i isolation. Derfor kan der var flere end Jannick Green, der nu må sidde ude med corona. Men indtil videre er der ingen andre i truppen, der er bekræftet smittet. 

Der er dog stadig muligheder for, at Jannick Green kan komme til at spille ved slutrunden. Reglerne ved EM-slutrunden lyder på, at spillere må spille kampe igen efter fem dages isolation, og to negative test. 

Det betyder, at Jannick sagtens kan nå at være klar til mellemrunden. Han glipper dog aftens kamp mod Slovenien, der spilles klokken 20:30.