Vigtig spiller melder afbud til landskampe

Af: Nicolai Busekist

|

08/03/2022 09:56

Mest læste i dag

Stjernespilleren har meldt afbud til de kommende landskampe på grund af personlige årsager.

Stregspilleren Simon Hald har meldt afbud til Golden League på grund af personlige årsager. Det vil sige, at han misser kampene mod Frankrig, Norge og Spanien. 

Dansk Håndbold Forbund bekræfter, at Simon Hald er blevet hevet ud af truppen: 

"Simon Hald har meldt afbud til samlingen af personlige årsager, og landstræner Nikolaj Jacobsen har i stedet bedt SC Magdeburg-spilleren Magnus Saugstrup om at møde ind med landsholdet," skriver de på deres hjemmeside

Afbuddet har altså tvunget landstræner Nikolaj Jacobsen til at hive den efterhånden rutinerede Magnus Saugstrup ind i stedet for Simon Hald. 

Magnus Saugstrup var ellers i første omgang tiltænkt en pause fra landsholdet, efter et personligt stærkt EM tilbage i januar. Men nu overtager han alligevel tjansen fra Simon Hald. 

Nikolaj Jacobsen havde i forvejen udtaget en alternativ trup, hvor mange nye spillere i truppen får chancen. Det sker for at spare flere af de prominente navne i træningsturneringen ovenpå EM.

Det drejer sig om spillerne Niklas Landin, Jannick Green, Magnus Landin, Emil Jacobsen, Lasse Svan, Henrik Toft Hansen, Mads Mensah, Mikkel Hansen, Lasse Andersson, Henrik Møllgaard, Mathias Gidsel og nu altså også Simon Hald. 

Golden League bliver afholdt i Danmark, hvor danskerne spiller første kamp den 17. marts mod Norge.