Tirsdag aften spillede danske Holger Rune sin første kamp i US Open. Her sikrede han sig en sejr over tyske Peter Gojowczyk, og han er derfor videre til anden runde.

Det danske tennistalent har sikret sig en plads i anden runde af US Open, efter hans tirsdag aften slog tyske Peter Gojowczyk – og tilmed på ganske overbevisende vis.

LÆS OGSÅ: Tennisstjerne overrasker: Ude af US Open

19-årige Holger Rune fik en rigtig god start på kampen, som han endte med at vinde med cifrene 6-2, 6-4 og 6-6 (7-5).

Det var dog især i første sæt, at den danske stjerne viste sig fra sin bedste side. Det tog ham nemlig kun 31 minutter at lukke første sæt med 6-2.

Hvad der i høj grad bidragede til, at det gik stærkt var, at han lavede to serveesser og ti vindere. Ligeledes satte han også et højt tempo fra start, hvilket hans tyske modstander tilsyneladende ikke var forberedt på.

I andet sæt blev kampen dog mere lige. Her blev den danske tennisstjerne presset i højere grad, end han gjorde i første sæt. Til trods for dette, lykkedes det ham dog til sidst at vinde sættet.

LÆS OGSÅ: Ferrari dropper Schumacher

Tredje sæt var også en tæt affære, og de skulle helt ud i en tiebreak. Til sidst fik han dog sejren i hus, hvilket har sikret ham en kamp mod amerikanske John Isner i anden runde.