Den danske landsholdsstjerne forventes at blive solgt til sommer, da hans nuværende klub har brug for penge.

Der er ikke mange, der forventer, at Martin Braithwaite fortsat er en del af FC Barcelona, når 2022/23-sæsonen bliver fløjtet i gang. Derimod er der en klar forventning om, at han bliver solgt.

LÆS OGSÅ: Holger Rune skriver historie: Første dansker nogensinde

Ifølge den spanske avis AS er Martin Braithwaite nemlig ikke en del af Barcelona-træner Xavis planer for fremtiden. Derfor ser det ikke ud til, at han får mere spilletid, end han har fået på det seneste, hvilket kan få store konsekvenser for ham.

Finder han sig ikke en ny klub til sommer, hvor han kan få flere minutter på banen, er det nemlig utænkeligt, at han vil være en af dem, der bliver udtaget til landsholdet af Kasper Hjulmand, når der skal spilles VM i Qatar.

Meget tyder dog på, at Barcelona er klar til at acceptere et lavt bud på Braithwaite, hvis dette kan sikre, at de kan skille sig af med ham i det kommende transfervindue.

AS skriver nemlig, at Martin Braithwaite vil kunne hentes til en pris på mellem 45 millioner kroner og 75 millioner kroner i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Floyd Mayweather har udfordret pensioneret bokser

Det vil sige, at der ikke er nogen udsigt til, at Barcelona kan hente de penge hjem, som de betalte for ham, da han tilbage i 2020 blev hentet i Leganes. Her betalte de nemlig intet mindre end 134 millioner kroner for ham.