Conor McGregor anklaget for voldtægt

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2023 06:07

Mest læste i dag

UFC-stjernen Conor McGregor er blevet anklaget for voldtægt. Det påståede overgreb skulle have fundet sted ved en NBA-kamp. 

MMA-stjernen Conor McGregor var til stede under fjerde NBA-finalekamp mellem Miami Heat og Denver Nuggets, som blev spillet i sidste uge. 

I denne forbindelse har han allerede trukket overskrifter, fordi han slog en maskot og sendte vedkommende på hospitalet. Da var dog ikke tale om et overfald, da det var en aftalt sketch. 

Nu viser det sig, at det potentielt ikke er det eneste, han står bag denne aften. Ifølge amerikanske TMZ er den 34-årige irske stjerne blevet anklaget for voldtægt af en kvinde på et toilet. 

Mediet skulle være i besiddelse af et brev, der er skrevet af advokaten Ariel Mitchell, som er blevet sendt til McGregor. 

I dette brev fremgår det, at han anklages for i løbet af aftenen at have overfalde en kvinde på et herretoilet. Ifølge TMZ lyder det, at han skulle have stukket tungen ind i hendes mund og have 'kysset hende aggressivt'. 

Derudover bliver han også anklaget for at have presset hende til at udføre oralsex på ham. Dernæst skulle han have presset hende mod en væg i et forsøg på at udføre en fuldbyrdet voldtægt. 

I brevet fra Ariel Mitchell fremgår det endvidere, at voldtægten ikke blev gennemført, da kvinden formåede at slippe fri. Det skete, da hun ramte McGregor med en albue, og derefter kunne flygte fra stedet. 

Repræsentanter for McGregor har udtalt i en officiel udtalelse, at anklagerne er falske. Samtidig er det blevet understreget, at den irske MMA-kæmper ikke vil lade sig intimidere af dem.