Conor McGregor om ny kamp: Kontrakten er underskrevet

Af: Nicolai Busekist

|

04/08/2023 05:55

MMA

Mest læste i dag

Conor McGregor er kommet med en hentydning til, at han har underskrevet en aftale om en kamp mod Justin Gaethje.

Der har været mange rygter om Conor McGregor i de seneste måneder. Mange af dem har handlet om, at hans comeback-kamp vil blive mod Michael Chandler.

McGregor og Chandler har allerede stået overfor hinanden i år, da de deltog i Ultimate Fighter 31 som trænere. Derfor var der lagt op til, at de senere på året skulle mødes i oktagonen.

Nu viser det sig, at det sandsynligvis ikke kommer til at ske. Det skyldes, at den irske UFC-stjerne har rettet fokus mod en anden modstander.

Ifølge The Sun er hans fokus at få en kamp i stand mod Justin Gaethje. Det har han lagt op til, efter at have set ham besejre Dustin Poirier i sidste weekend.

I denne forbindelse overtog Gaethje UFC's BMF-titel. Han afviste oprindeligt at tage en kamp imod McGregor, men tirsdag aften opfordrede han ham offentligt til at 'underskrive kontrakten'.

Og nu har McGregor for alvor sat gang i spekulationerne om, at en aftale allerede er på plads. Det sker med et opslag på Twitter, hvor han blot har skrevet: "Underskrevet."

Ireren satte sig for at ville have en kamp mod Gaethje sekunder efter, at han havde sparket Poirier til bevidstløshed ved UFC 291.

"Jeg er den rigtige BMF. Han kan kæmpe for småpenge, hvis han vil. Men jeg vil have spiritus," skrev McGregor kort tid efter på Twitter, som i dag hedder X.

"Det er mig, der træffer beslutningerne. Det er mig, der styrer slagets gang. F**k Chandler. Hvis du vil have det, så sig det."

Det vides endnu ikke, hvornår McGregor kommer til at vende retur til UFC. Han er nemlig ikke blevet optaget i USADA's testpulje endnu, hvilket han skal have været i seks måneder.

Tidligere på ugen antydede han, at han var tilbage i puljen, da han delte et opslag med teksten: "Hej, ysada."