Jorge Masvidal med overraskende melding: Det er slut

Af: Nicolai Busekist

|

10/04/2023 09:57

MMA

Mest læste i dag

Jorge Masvidal tabte til Gilbert Burns ved UFC 287, og efter kampen meldte han ud, at han har besluttet sig for at indstille sin karriere.

Forud for kampen mod Gilbert Burns, havde Jorge Masvidal givet antydninger af, at han ville indstille sin karriere, hvis han ikke vandt kampen. Efter nederlaget lørdag aften, valgte han at holde sit løfte om dette.

Den 38-årige Masvidal håbede på at sikre sig sin første sejr i over to år, da han trådte ind i ringen i Miami, men det lykkedes ham ikke at forlade oktagonen med en sejr, da Burns var for stor en mundfuld for ham.

I et interview efter kampen, tog Masvidal sine handsker af og indrømmede, at han ikke længere har den samme passion for kampsport, som han havde, da han startede.

"Jeg elsker alle, der er her. Tak til alle, fordi I så med. Det er her min karriere startede. Det har været 20 lange år. Over 50 kampe."

"Nogle gange kan din yndlingsbasketballspiller ikke længere score tre point, eller din yndlingsquarterback taber pusten."

"Jeg føler ikke længere det samme, når jeg træder herind. Det har været 20 lange år, og jeg elsker jer alle sammen. UFC kom hertil for 20 år siden, og det inspirerede mig til at jagte denne drøm. Forhåbentlig inspirerede jeg nogen herinde til at gå ud og kæmpe for deres, uanset hvad det er."

"Jeg elsker denne sport. Jeg er en multimillionær, der ikke havde en skid, da jeg startede, og nu kan jeg sige, at jeg har nok til resten af livet."

Masvidal sendte også en besked direkte til den tidligere amerikanske præsident Donald Trump, der var dukket op for at overvære kampen i Miami.

"Jeg vil også sige, at den største præsident i verdenshistorien sidder lige der. Jeg elsker den fyr. Vi har også den største guvernør nogensinde her i Florida. Lad os holde Florida fri," lød det fra ham.