Mayweather og McGregor forhandler om både MMA- og boksekamp

Af: Nicolai Busekist

|

09/10/2022 09:57

Mest læste i dag

Floyd Mayweather og Conor McGregor er i forhandlinger om både en MMA- og boksekamp, der forventes at kunne indbringe op mod 1,5 milliarder dollars.

Der er forhandlinger om en kontrakt om to kampe, hvor Mayweather og McGregor først skal mødes i bokseringen, for derefter at kæmpe i en MMA-kamp.

Sådan lyder det fra en kilde tæt på forhandlingerne ifølge The Sun.

Begge kampe vil være professionelle kampe, hvorfor de vil tælle med på deres rekordlister. Kampene vil finde sted i Abu Dhabi og Saudi-Arabien i 2023, forventes det.

Det lyder, at 27-årige Gervonta Davis og 24-årige Ryan Garcia forventes at skulle bokse samme aften. Det kommer efter, at Mayweather i sidste måned bekræftede, at han er i forhandlinger med McGregor.

"Floyd er nu i forhandlinger om at træde ind i buret, hvis pengene er de rigtige," sagde en kilde tæt på Mayweather til SunSport.

"De forsøger at underskrive en aftale om to kampe til en værdi af 1,5 milliarder dollars. Planen er, at den ene kamp vil finde sted i Abu Dhabi og den anden i Saudi-Arabien. Der vil være en boksekamp og en MMA-kamp under MMA-regler."

"Floyd og Conors hold er i forhandlinger hele denne uge. Davis har også sendt Garcia en kontrakt om, at en kamp skal finde sted før Conor og Floyds boksekamp."

"Hvis aftalen bliver indgået, vil Floyd fjerne TBE (The Best Ever, red.), hvis det ikke lykkes ham at slå Conor i begge kampe. Det vil blive tilføjet kontrakten."

"Boksekampen vil komme på deres officielle rekordlister. Og MMA-kampen vil også være på den officielle rekordliste. Lige nu arbejder de efter, at begge kampe skal afvikles i 2023."