McGregor trækker stikket på storkamp: Har udset anden modstander

Af: Nicolai Busekist

|

31/07/2023 06:19

Mest læste i dag

Conor McGregor har tilsyneladende trukket stikket på sin kamp mod Michael Chandler. I stedet vil han kæmpe mod Justin Gaethje.

Conor McGregor ventes at vende retur til UFC senere i år. En dato er endnu ikke fastlagt, men det har længe været formodet, at hans modstander ville være Michael Chandler.

De har begge fungeret som trænere i sæson 31 af Ultimate Fighter. Derfor har de allerede taget hul på deres rivalisering.

Selvom der har været forlydender om en sådan kamp i længe, er der endnu ikke blevet offentliggjort noget. Det har fået flere til at spekulere i, om kampen overhovedet vil finde sted.

Og McGregor har nu smidt benzin på bålet i denne sammenhæng, da han har langet ud efter Gaethje, efter han slog Dustin Poirier ved UFC 291.

"Jeg er den rigtige BMF. Han kan kæmpe for småpenge, hvis han vil, men jeg vil have spiritus," skrev han på Twitter.

"Det er mig, der bestemmer. Det er mig, der styrer slagets gang. F**k Chandler. Hvis du vil have det."

34-årige Gaethje vandt UFC's BMF-titel med et imponerende spark, der ramte Poirier i ansigtet. Dermed fik han hævn for deres seneste kamp, hvor han for fem år siden tabte.

Men McGregor er overbevist om, at han vil kunne vinde en kamp mod Gaethje. På Twitter tilføjede han: "Justin, jeg kommer til at banke dig."

Den irske stjerne kan dog få svært ved at overtale Gaethje til en kamp, da han har rettet blikket mod mesterskabet.

"I ved, hvad jeg vil gøre næste gang. Jeg vil kæmpe om mesterskabet," sagde han efter sin kamp ifølge The Sun.

"De her fyre (Islam Makhachev og Charles Oliveira, red.) kæmper i oktober, og jeg vil bevise, at jeg er den bedste i verden."

"Sejr eller nederlag. Du kommer altid til at få den maksimale indsats fra mig."