Efter skilsmisse: Tom Brady sætter hus til salg for enormt beløb

Af: Nicolai Busekist

|

03/11/2022 07:55

NFL

Mest læste i dag

NFL-stjernen Tom Brady har efter sin skilsmisse sat sin villa i Florida til salg - og en eventuel køber skal have den store pung frem.

Tom Brady og Gisele Bündchen er blevet skilt efter 13 års ægteskab. Derfor har NFL-stjernen nu valgt at sætte sin villa i Florida til salg.

Hvis man skal gøre sig forhåbninger om at købe den luksuriøse villa, skal man have den store pung frem.

Ifølge New York Post er villaen, der ligger helt ud til vandet i Tampa i Florida, blevet sat til salg for 12,5 millioner dollars. Det svarer til omtrent 93 millioner danske kroner.

Det er gået stærkt med at få huset sat til salg for den 45-årige NFL-stjerne. Det er nemlig mindre end en uge siden, at han og ekskonen Gisele Bündchen bekræftede deres skilsmisse.

Det gjorde de hver især på det sociale medie Instagram. Bekræftelsen af deres skilsmisse kom i kølvandet på flere uger med intens mediedækning af, at deres parforhold lå i ruiner.

De mange skriverier i medierne medførte også, at parret valgte at sætte renoveringen af den luksuriøse villa på pause.

På det seneste har de nemlig været i fuld gang med en omfattende renovering af villaen. Efter skilsmissen får hverken Tom Brady eller Gisele Bündchen dog glæde af dette.

Ifølge New York Post har Brady før forsøgt at skille sig af med huset. Det skete i sommer, hvilket var blot tre måneder efter, at han havde annonceret sit comeback til NFL.